Bekijk project hier: Collectief Duurzaam

De opdracht

Voor een nieuw bedrijf op het gebied van verduurzaming van woningen werden wij gevraagd een nieuwe website te ontwikkelen. Een grote klus omdat de website zou bestaan uit een zestal hoofdonderdelen, met daarnaast voor elke afzonderlijk onderwerp een eigen contentpagina. Het doel van de website is het verzamelen van offerte aanvragen voor het verduurzamen van woningen. Van zonnepanelen tot warmtepompen en muurisolatie. De offerte aanvraag zou middels een vragenlijst in diverse stappen moeten verlopen. Een apart formulier voor elke offerte aanvraag. Daarnaast kregen we de vraag om de website te onderhouden en deze te optimaliseren op snelheid en vindbaarheid.

De website

We zijn aan de slag gegaan met een modern ogend design met diverse bewegende onderdelen om het geheel zo dynamisch mogelijk te maken. De inhoud is door de opdrachtgever aangeleverd. de meeste afbeeldingen hebben we uit een stockfoto database gehaald, samen met een aantal aangeleverde beelden van ‘de werkvloer’. De formulieren zijn in een Jotform card geplaatst, waarbij we elke vraag als afzonderlijk beeld hebben opgenomen. De klant ziet daardoor geen ellenlange vraaglijst voor zich, maar eenvoudige antwoorden die per vraag aangeklikt kunnen worden. Dat zal de conversie moeten verhogen.

De website is geoptimaliseerd op snelheid en zal op een later moment nog naar een VPS verhuizen voor optimale snelheidswinst. Ook zorgen we er met een pakket voor WordPress Onderhoud dat de website in ieder geval een jaar lang van updates wordt voorzien. Al met al zijn we blij met het moderne resultaat en we hopen op veel aanmeldingen voor het verduurzamen van woningen. Een win win voor iedereen!

Over het project

Categorie:

Ook een professionele website laten maken?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Benieuwd naar onze gunstige tarieven? De gemiddelde levertijd van een website bedraagt slechts 1 week!