Bekijk het project hier: EK Advies

De opdracht

Van een nieuw (juridisch) adviesbureau in de agrarische sector kregen we de vraag om een nieuwe website en huisstijl te ontwerpen. Van het logo waren al schetsen aanwezig, aan ons de taak om dat om te zetten in een logo dat online ook goed werkt. Het is de bedoeling om de website als online visitekaartje te gebruiken, dus er zijn geen aanvullende functionaliteiten nodig. Een informatieve website met contactformulier en Google map, uitgebreid met een aantal relevante afbeeldingen.

De website

Als eerste zijn we aan de slag gegaan met de huisstijl. Het logo is op basis van het voorbeeld opgezet en in een aantal kleuren uitgewerkt. We hebben het logo vervolgens verwerkt in een volledige huisstijl: zowel een visitekaartje als briefpapier. Daarna zijn we met de website aan de slag gegaan. Omdat EK Advies ons afbeeldingen in hoge resolutie heeft aangeleverd hebben we gekozen voor een website met grote afbeeldingen op de homepage.

EK Advies is een ZZP advieskantoor. Een grote afbeelding van de eigenaar op de homepage leek ons daarom het beste als binnenkomer. De onderliggende pagina’s zijn opgemaakt met tekst en kleinere afbeeldingen. Uiteraard werkt het geheel ook goed op mobiele telefoons: de website schaalt automatisch mee naar de afmetingen van het scherm waar deze op bekeken wordt. We zijn blij met het resultaat en hopen dat EK Advies veel plezier gaat beleven aan de nieuwe website!

Over het project

Categorie:

Ook een professionele website laten maken?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Benieuwd naar onze gunstige tarieven? De gemiddelde levertijd van een website bedraagt slechts 1 week!