Project omschrijving

De opdracht

Wij kregen de opdracht van Maritime Maintenance om een mooie one-pager te ontwikkelen waarbij de opdrachtgever zelf makkelijk nieuwe content kan toevoegen in de toekomst. Een informatieve website, waarbij de content in het engels is, strak design, op één pagina en waarbij het menu door verwijst naar de verschillende secties op de website.

De Website

Wij ontwikkelen onze website in WordPress. Hiermee kan de klant, zodra de de website door ons is opgeleverd, makkelijk zelf content toevoegen. Zodra een bezoeker op de website komt, hebben wij er voor gekozen direct een grote afbeelding te plaatsen met de services die het bedrijf aanbiedt. De kleuren van het logo hebben wij door verwerkt in het design van de pagina en door het menu te linken aan de secties van de website, lijkt het als of er meerdere pagina’s zijn. Het voordeel van een site als dit, is dat alle informatie strak en overzichtelijk onder elkaar staat, maar waar je nog wel steeds de mogelijkheid hebt om snel te kunnen navigeren.

De samenwerking

De opdrachtgever wist precies wat hij wilde en was zeer duidelijk in de communicatie. Alle content werd spoedig aangeleverd, wat er voor zorgde dat wij de website snel af konden maken. In de opdracht werd gevraagd of wij het een probleem vinden als de content van de website in het Engels was. Dit is uiteraard geen probleem. Wij krijgen vaak de vraag of het makkelijk is om via WordPress zelf nieuwe teksten en afbeeldingen toe te voegen. Door het toesturen van een handleiding WordPress, kan de klant dit in de toekomst makkelijk zelf doen.

Conclusie:

Een fijne samenwerking met een mooie one-page website als resultaat. Je kan het project hier bekijken.