Bekijk de website hier: MKB Boekhouders

De opdracht

Voor een nieuw opgericht bedrijf in het verzorgen van administraties voor MKB’ers kregen we het verzoek om een website en huisstijl te ontwikkelen. De teksten voor de website lagen al klaar: aan ons de taak om een aantrekkelijke en moderne website op te zetten. Voor het ontwerp kregen we een carte blanche. Als het resultaat maar modern was en duidelijk was ingedeeld. Ook zijn er geen afbeeldingen beschikbaar, maar voor een website in deze branche zijn erg veel stockfoto’s beschikbaar.

De website

Voor het uiterlijk van de website hebben we gekozen voor een strakke en zakelijke uitstraling. Door gebruik te maken van animaties heeft de website een moderne look gekregen. Ook hebben we ervoor gezorgd dat er op elke pagina een call to action is geplaatst. Hetzij in de vorm van een terugbelverzoek, hetzij als volledig contactformulier. Om de website de juiste aankleding te geven hebben we gekozen voor een aantal stockfoto’s van Freepik.com. Deze afbeeldingen passen met een groene overlay goed bij het uiterlijk dat we voor ogen hadden.

Voor het logo hebben we gekozen voor een moderne en eenvoudige variant in de kleuren van de website. Daarnaast hebben we briefpapier en visitekaartjes ontworpen. We wensen MKB Boekhouders veel plezier met de nieuwe website!

Ook een professionele website laten maken?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Benieuwd naar onze gunstige tarieven? De gemiddelde levertijd van een website bedraagt slechts 1 week!