Bekijk de website hier: Reiki Gouda

Update 6-3-2016

We hebben de website van Reiki Energy in 20176 volledig vernieuwd en uitgebreid met een agendafunctie. De website gebruikt nu de volledide breedte van het scherm en is weer helemaal up to date!

De opdracht

Reiki-energy.nl bestond al maar was verouderd. De eigenaar vroeg ons om de website te vernieuwen en er een ‘wellness-look’ aan te geven. De kleurstelling diende hetzelfde te blijven, evenals het logo van de vorige site. Daarnaast moet de website een gastenboek en contactformulier bevatten.

De website

De website is omgezet naar WordPress en qua stijl volledig vernieuwd. De site is responsive, zodat het design zowel op een pc als mobiele telefoon en tablet een goed passend formaat heeft. Het gastenboek is vernieuwd en daarnaast is de site geoptimaliseerd op de term ‘reiki Gouda’, waarmee het op dit moment op de 2e positie in Google staat. Ook hebben we de homepage aangepast met een slider en een zachte achtergrond om de site een wellness uitstraling mee te geven. We hebben het originele logo en de originele kleurstelling van de oude website gebruikt.

Over het project

Categorie:

Ook een professionele website laten maken?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Benieuwd naar onze gunstige tarieven? De gemiddelde levertijd van een website bedraagt slechts 1 week!

Contact