Bekijk het project hier: Solar Cleaning Solutions

De opdracht

Voor een bedrijf gespecialiseerd in het reinigen van zonnepanelen kregen we de opdracht om zowel een huisstijl als een website te ontwikkelen. De website dient als verkoopkanaal: eigenaren van zonnepanelen moeten via de website een offerteaanvraag kunnen doen, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Een van de eisen was dat de website modern moest ogen en dienen als een funnel richting de offerteaanvraag. Daarbij kregen we de opdracht om zowel een logo als visitekaartjes en briefpapier te ontwerpen.

De website

De website heeft door het gebruik van goede foto’s en video’s een moderne en professionele uitstraling. Een belangrijke eis voor het ontwikkelen van een professionele website is dat er goed fotomateriaal beschikbaar is. Dat was gelukkig het geval. We hebben de website opgebouwd in een modern frame, gebruikmakend van verschillende call to actions om over te gaan tot een offerteaanvraag. Dat formulier is verwerkt in een pagina waarbij de keuze gemaakt kan worden voor een particuliere of zakelijke aanvraag. Ook kunnen foto’s van de panelen geupload worden, om zo een zo compleet mogelijk beeld te krijgen.

Op de website kregen we erg positieve reacties en we zijn blij dat we deze opdracht succesvol hebben kunnen afronden. We wensen Solar Cleaning Solutions veel plezier met de nieuwe website!

Over het project

Categorie:

Ook een professionele website laten maken?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Benieuwd naar onze gunstige tarieven? De gemiddelde levertijd van een website bedraagt slechts 1 week!