Bekijk project hier: Straysport.nl

De opdracht

Van Straysport, dat wandelcoaching aanbiedt in het Westen van Nederland, kregen we de opdracht om een website af te ronden. Er was al een start gemaakt met de bouw, maar vanwege extra eisen voor het design kon dit niet zelf worden afgemaakt. We kregen daarom de opdracht om de website in de gewenste stijl af te ronden. Dat betekende: grote afbeeldingen op elke pagina, en een strakke en moderne layout voor de teksten en footer. Ook moest het uitgebreide aanbod aan coaching en wandelsessies op een overzichtelijke manier terugkomen. Daarnaast een duidelijke call to action op elke pagina zodat potentiële klanten direct contact met Straysport op kunnen nemen.

De website

We hebben ervoor gekozen om de website opnieuw op te bouwen in een eigen frame. Daarmee hebben we meer mogelijkheden om het design op een andere manier in te delen. De website is opgebouwd zoals de klant dat voor ogen had: een aantal grote afbeeldingen om duidelijkheid te geven en aandacht te trekken. Daarnaast is elke pagina op dezelfde manier opgebouwd: een strakke titel met uitleg van de coaching of wandelsessie met daarnaast een call to action naar het contactformulier. Daarmee is het direct duidelijk wat de bedoeling is: contact opnemen om een wandelsessie af te spreken. We hebben de website ook geoptimaliseerd voor zoekwoorden als wandelcoaching, wandelsport en andere relevante termen.

Het resultaat is een overzichtelijke en strakke website die gebruik maakt van de volledige breedte van het scherm. We wensen Stray sport veel plezier met hun nieuwe website!

Over het project

Categorie:

Ook een professionele website laten maken?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Benieuwd naar onze gunstige tarieven? De gemiddelde levertijd van een website bedraagt slechts 1 week!