Bekijk project hier: William van Beek Personal Trainingen

De opdracht

Van William van Beek, personal trainer, kregen we de opdracht om een website en logo te ontwikkelen voor zijn nieuw gestarte bedrijf. Het logo is als schets aangeleverd, zodat wij het verder konden uitwerken. Ook kregen we het verzoek om de website op te bouwen in dezelfde opzet als David Lloyd, zijn werkgever. In de kleuren rood, oranje en donkerblauw. Een horizontaal menu, grote afbeeldingen en duidelijke verwijzingen naar de 3 speerpunten van de website: de aangeboden diensten personal training, small group training en looptraining.

De website

We zijn gestart met de ontwikkeling van het logo. Van William kregen we een schets die we hebben uitgewerkt tot een werkbaar logo dat ook gebruikt kan worden op zijn bedrijfskleding. We hebben dit logo in verschillende kleurtinten opgeleverd zodat het geschikt is voor diverse achtergrondkleuren. Vervolgens zijn we gestart met de website. De website is opgebouwd in de kleuren uit het logo, waarbij we gebruik hebben gemaakt van een responsive opzet, zodat de website ook goed zichtbaar is op mobiele telefoons en tablets.

William heeft bij ons verschillende afbeeldingen aangeleverd die we hebben kunnen gebruiken. De site heeft een professioneel uiterlijk gekregen die qua opbouw lijkt op de opbouw van David Lloyd, maar toch een heel eigen karakter heeft.

Over het project

Categorie:

Ook een professionele website laten maken?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Benieuwd naar onze gunstige tarieven? De gemiddelde levertijd van een website bedraagt slechts 1 week!

Contact