Wij maken altijd gebruik van WordPress, een erg gebruiksvriendelijk systeem. Dit geldt zowel voor ons als bouwers als voor de gebruiker. Iedereen kan er mee leren werken. Heb je bij ons een WordPress website laten maken? Dan krijg je een uitgebreide handleiding waarmee je zelf pagina’s, nieuws, teksten, portfolio en afbeeldingen kunt toevoegen. Met deze instructie heb je alle informatie die je nodig hebt om de website zelf bij te houden. Als je dat niet wilt kunnen we je deze werkzaamheden ook uit handen nemen. Neem in dat geval even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

wordpress website laten maken

Wat is WordPress?

WordPress is ooit ontstaan als een typisch blog systeem en is, mede doordat het nu voor veel meer websites als blogs wordt gebruikt, uitgegroeid tot een volwaardig content management systeem (CMS). In 2014 draait al bijna 21% van alle websites op WordPress. Doordat het voortdurend doorontwikkeld wordt is het ook een veilig systeem, mits de website goed onderhouden wordt.

Daarnaast is het een gratis open source systeem waarvan de broncode openbaar is. WordPress heeft een GPL (general public license) wat zoveel wil zeggen als: iedereen mag het downloaden, aanpassen en het vervolgens doorverkopen. Het gebruik ervan is gratis, de broncode wordt meegeleverd en je bent niet gebonden aan een specifieke leverancier.

Wat zijn de voordelen van WordPress?

  • Het systeem is gratis te gebruiken en te installeren
  • WordPress is zoekmachine vriendelijk. Je site scoort makkelijker in bijvoorbeeld Google.
  • Heb je teksten en afbeeldingen beschikbaar? Dan kan je website binnen een paar werkdagen online zijn.
  • WordPress wordt voortdurend doorontwikkeld en is daardoor altijd up to date en veilig.
  • Erg veel mogelijkheden om de site uit te breiden door plugins
  • We kunnen makkelijk een webshop toevoegen aan je site.

WordPress is gratis, maar een goed gebouwde website kost uiteraard geld. Je moet daarbij denken aan jaarlijkse kosten voor de domeinnaam en hosting. Dat kun je zelf regelen of via ons aanvragen voor maar €5 per maand. Ook is het opzetten van een goede website arbeidsintensief.

Je wilt natuurlijk een website die er niet alleen goed uit ziet maar er ook voor zorgt dat je vindbaar bent. In dat geval kunnen wij ook de SEO teksten op je website verzorgen. Ook zorgen we er altijd voor dat de code van de website ‘schoon’ is: de websites laden snel en de opbouw bestaat niet uit ongebruikte en rommelige code.

Een paar tips

Elke website kan altijd beter. Om je op weg te helpen kun je met deze gratis plugins je website verbeteren. Op het gebied van zoekmachine marketing, veiligheid en snelheid. Laat je bij ons een website maken? Dan zorgen wij voor de installatie van de voor jou geschikte plugins.

Kennismaken?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Benieuwd naar onze gunstige tarieven? De gemiddelde levertijd van een website bedraagt slechts 1 week!

Meld je aan

WordPress website laten maken?

Wij bouwen websites die aan alle moderne eisen voldoen. Laat je overtuigen!
Meld je aan