Wanneer je een website hebt wil je natuurlijk ook bezoekers trekken. Wij kunnen je helpen om je website hoger in Google te laten ranken. Je kunt door ons een SEO tekst laten schrijven, maar we kunnen ook de volledige zoekmachine optimalisatie van je overnemen. Dat doen we op deze manier:

  • Wij doen onderzoek naar de zoektermen waarop je gevonden wilt worden
  • Heeft een bepaalde term veel concurrentie? Dan zoeken we specifieker

  • We herschrijven of delen je teksten opnieuw in

  • We gebruiken de juiste koppen

  • We hanteren een keyword density tussen 2 en 3 %

  • We gebruiken alt tags voor je afbeeldingen

  • We zorgen voor ‘schone’ code

  • Eventueel zorgen we voor linkbuilding en een brede indexatie bij andere zoekmachines en index sites

En…. werkt het ook?

Dat zoekmachine optimalisatie loont is in ons geval duidelijk. Onze eigen website staat op nummer 1 in Google op de term ‘website laten maken’. Ook scoren we hoog op andere termen als ‘seo tekst laten schrijven’ en ‘site laten maken’.

Dit hebben we gedaan door ons volledig op de inhoud van de website te focussen en deze te optimaliseren. Linkbuilding is daarbij van minder belang. Kwalitatieve inhoud des te meer!

Website analyse

Wil je weten hoe je huidige website ervoor staat? Wij kunnen een website analyse voor je doen voor €65 ex btw. We brengen in kaart hoe je website ervoor staat en beschrijven in eenvoudige taal welke stappen je moet doorlopen om je website hoger in Google te laten ranken. Eventueel kunnen we je ook helpen om de wijzigingen door te voeren. Interesse? Stuur ons dan even een e-mail.

Meer weten?

Wij kunnen je in vrijwel alle gevallen helpen. Je kunt bij ons een website laten maken waar je een optimalisatiepakket bij koopt, of we nemen je huidige site onder handen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en wie weet helpen we je snel aan een hogere ranking in Google!

Kennismaken?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Benieuwd naar onze gunstige tarieven? De gemiddelde levertijd van een website bedraagt slechts 1 week!