Het schrijven van website teksten is een vak apart. Wij hebben de journalistieke en online expertise in huis om de teksten van je website geschikt te maken voor een beeldscherm, en bovenal, voor Google. Je website ziet er niet alleen goed uit, de inhoud is ook in orde!

Search Engine Optimization

Door je SEO teksten door ons te laten schrijven wordt je website beter geïndexeerd door Google. Dat is belangrijk, omdat je website hoger komt in de zoekresultaten van Google. Uiteindelijk levert je dat meer bezoekers op. Al die bezoekers zijn jouw potentiële klanten!

Wij houden rekening met…

  • Duidelijke taal: we beschrijven je dienst of product eenvoudig
  • Een keyword density van ongeveer 2-3%
  • Koppen en subkoppen zodat Google je tekst snapt
  • Je keyword in de eerste alinea van de tekst
  • Crosslinks naar samenhangende pagina’s
  • Relevantie

Onze expertise

We hebben ervaring als tekstschrijvers voor grote bedrijven als Schiphol, UWV en Hotels.nl. Ook hebben we de teksten van een aantal van onze klanten herschreven. We werken voor zowel grote als kleine bedrijven en ZZP-ers. Neem een kijkje bij ons portfolio om te zien wat we je kunnen bieden.

Tarieven

Wij werken met vaste tarieven voor al je teksten. Afhankelijk van de lengte kost een tekst je niet meer dan 8 tot 10 cent per woord. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

Samenwerken?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen je site van A tot Z regelen maar bijvoorbeeld ook de teksten van je huidige website herschrijven.

Kennismaken?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Benieuwd naar onze gunstige tarieven? De gemiddelde levertijd van een website bedraagt slechts 1 week!