Wolter de Haan
Wolter de Haaneigenaar wjwebdesign

We werken als team van freelancers en hebben ervaring met functies als journalist, communicatieadviseur, webredacteur en webdesigner bij bedrijven als Schiphol Group, UWV, KIJK en Hotels.nl. We werken afwisselend vanuit Nederland (Arnhem) en Thailand (Koh Samui) aan diverse internetprojecten.  Je kunt bij ons terecht voor het (her)schrijven van al je (web)teksten, webdesign, zoekmachine optimalisatie en webredactieklussen.

Ook vanuit Thailand kunnen we vaak snel voor je aan de slag. De internetverbindingen zijn erg stabiel, zodat we je ook daar van een moderne en nieuwe site kunnen voorzien.

Ons contact verloopt hoofdzakelijk via e-mail. Zo hebben we onze afspraken ‘op papier’ staan en kunnen we snel schakelen. Uiteraard is het ook mogelijk om ons te spreken via Skype of Whatsapp. Bellen kan ook op 085-0021110!

Scoren

Hoe onze teksten of websites er ook uitzien; ze hebben één doel: scoren. Het is mogelijk om Search Engine Optimization (SEO) toe te passen. Zo staat je site hoger bij de zoekresultaten van Google. Daardoor ben jij of is jouw bedrijf beter te vinden, krijg je meer bezoekers en nemen je sales toe.

Wat hebben we eerder gedaan?

We werken voor verschillende Nederlandse en internationale klanten. Wil je weten wat we doen? Neem een kijkje bij onze projecten. Neem contact met ons op om de voordelen van een samenwerking te bespreken!

Een greep uit ons portfolio