Je website vernieuwen

Heb je al een website en wil je de site moderniseren? Bij ons kun je je website laten vernieuwen. We nemen de inhoud van je bestaande website over en gieten het in een modern jasje.

website vernieuwen

Wat krijg je erbij?

  • Content management systeem (WordPress)
  • Nieuw modern design
  • In je eigen huisstijl
  • Geschikt voor mobiele telefoons en tablets

Meer mogelijkheden

Wil je bijvoorbeeld een content management systeem waarbij je zelf wijzigingen bijhoudt? Of je website integreren met social media als Facebook en Twitter? Of een website die er ook goed uit ziet op een mobiele telefoon of tablet? Websites zijn tegenwoordig veel meer dan platte pagina’s met tekst en afbeeldingen. Je website is het visitekaartje van jou of je bedrijf. Met wjwebdesign kun je er zeker van zijn dat je website weer een tijd mee kan!

Website vernieuwen vanuit een ander CMS?

Wanneer je je website wilt laten overzetten vanuit een ander content management systeem dan is dat goed mogelijk. Wij kunnen de inhoud overzetten vanuit systemen als Joomla, GX, ModX en elk ander denkbaar CMS. Je hoeft je dus geen zorgen te maken: ook zo kunnen we je website vernieuwen. Mocht je de teksten of afbeeldingen willen aanpassen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Zo kun je er met een volledig vernieuwde website weer even tegenaan.

Onze ervaring

Wij hebben ervaring met het overzetten van verschillende websites uit verouderde systemen naar een nieuwe installatie in WordPress. In de meeste gevallen kunnen we de site zo over zetten. Soms zijn er klanten die de website graag in een nieuw design willen zien, of de site voor mobiele telefoons wil laten optimaliseren. Wij kunnen met al deze voorstellen aan de slag en hebben inmiddels een uitgebreid portfolio opgebouwd. Website vernieuwen? Voor ons geen enkel probleem!

Wat komt erbij kijken?

Neem contact met ons op en meld je aan om ons je nieuwe website te laten maken. We bespreken samen aan welke voorwaarden je nieuwe website moet voldoen. Je kunt gebruik blijven maken van je bestaande domeinnaam en hosting. Mocht je dat niet willen dan bespreken we wat beter voor jou werkt. Daarna gaan we voor je aan de slag. Binnen een week kan je vernieuwde website online staan.

Kennismaken?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Benieuwd naar onze gunstige tarieven? De gemiddelde levertijd van een website bedraagt slechts 1 week!

Meld je aan

Laat ons je vernieuwde website maken!

We zetten je website over in een nieuw design en kijken goed naar de inhoud.
Meld je aan