Wil je snel en voordelig een webshop laten maken? Wij bouwen moderne webwinkels die aan de laatste eisen voldoen. Zo kunnen je klanten betalen met iDeal, PayPal, bankoverschrijving of credit card. Jij levert de afbeeldingen en teksten aan. Wij doen de rest! Ben je geen goede schrijver maar wil je wel unieke teksten ? Wij helpen je om je teksten en omschrijvingen te optimaliseren voor zoekmachines.

webshop met ideal

  • Professioneel en modern design
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines

  • Je klanten kunnen o.a. betalen met iDeal, overschrijving, PayPal of credit card

  • Integratie met je bestaande of nieuwe website

  • Mobiele webshop mogelijk: werkt goed op computer, tablet of telefoon

  • Bij ons een webshop laten maken? Dat kan al vanaf € 1895

 

Webshop laten maken in bestaande website

Heb je al een website en wil je een webshop toevoegen? Ook dan kun je bij ons een webshop laten maken. Wij bouwen de webwinkel zo dat hij naadloos overgaat in je bestaande website. In overleg kunnen we je bestaande website ook van een nieuwe moderne layout voorzien.

 

Webshop laten maken en onderhouden

Uiteraard verandert er wel eens wat aan je webshop. Je wilt bijvoorbeeld nieuwe producten kunnen toevoegen of verwijderen. Als je bij ons een webshop laat maken zorgen wij voor een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Daarmee kun je zonder technische kennis aan de slag. Kun je het niet alleen en heb je hulp nodig? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres: je kunt al je onderhoudstaken aan ons ervaren team uitbesteden.

Bij ons kun je op korte termijn een moderne en professionele webshop laten maken.Door onze unieke expertise van webdesign en het schrijven van teksten zorgen we ervoor dat je webwinkel snel door Google wordt gevonden.
De kosten voor een webshop hangen af van het aantal producten en extra opties die je je klanten wilt bieden. Een basic webwinkel met iDeal betaalmodule is er al vanaf € 1895 ex btw. Wil je er een complete website omheen? Stuur ons dan even een e-mail. Wij zorgen voor een scherpe offerte!
Wordpress is een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je zelf je website of webshop kunt bijhouden. Producten verwijder of voeg je toe zonder technische kennis. Ook als je dat niet zelf wilt doen kunnen wij je van dienst zijn.

Kennismaken?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Benieuwd naar onze gunstige tarieven? De gemiddelde levertijd van een website bedraagt slechts 1 week!

Meer weten? Vraag het ons

Liever een gewone website?

Dan kun je bij ons ook een gewone website laten maken.
Stel je vraag eens via de live chat of e-mail en we helpen je graag verder!

Meer weten? Vraag het ons