Dit zeggen onze klanten over ons

Wij kunnen wel zeggen dat we mooie websites maken, maar je vertrouwt waarschijnlijk meer op de referenties van anderen. Lees hier wat onze klanten over ons zeggen. Heb je zelf door ons een website laten maken? Dan nodigen we je van harte uit om ook een review achter te laten!

Lees onze reviews op Google
Voeg je review toe
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleren

Voeg je review toe

wjwebdesign
Gemiddelde score:  
 23 reviews
by Anita Bruinewoud on wjwebdesign
Erg blij met het resultaat

Wolter heeft goed naar mij geluisterd en oor en oog gehad voor de uitstraling die ik wilde bereiken met mijn website. Ik ben blij met het eindresultaat en het was in een paar mailtjes gepiept. Een echte aanrader.

by Herman van Loon on wjwebdesign
Keurige website voor een goede prijs

Ik ben zeer tevreden met de verbouw van mijn verouderde website. Ik had voor ogen hoe ik het wilde hebben en Wolter heeft dat tot in perfectie uitgevoerd, voor een zeer betaalbare prijs. Mijn dank is groot, ik kan wjwebdesign.nl alleen maar aanraden!

by Ramon Hoebee on wjwebdesign
fijne samenwerking

Coen heeft me goed geholpen om een nieuwe website voor mijn Mexicaanse restaurant op te zetten. Een erg fijne samenwerking en voor de prijs kan ik het alleen maar aanraden. Persoonlijk contact, professionele service en een website die het uitstekend doet: dank!

by Esmee van Laren on wjwebdesign
erg blij met de nieuwe website!

Wolter, ik kon op Google geen review voor je achterlaten dus ik doe het even zo. Ik ben super blij met de website die je voor mijn praktijk hebt gemaakt. Ik vond de communicatie erg prettig gaan en ben blij dat je mee hebt gedacht over de inhoud: daardoor is het topsite geworden! Dank! Esmee

by Ramon Verhaegh on wjwebdesign

Wjwebdesign heeft voor ons een nieuwe website voor onze stomerij gemaakt. We zijn erg tevreden over zowel de prijs als de kwaliteit en kunnen wjwebdesign aanbevelen wanneer u een website wilt laten maken!

by Peter on wjwebdesign
Bouw Webshop

WJwebdesign heeft uitstekend mijn webshop www.classicvwspotter.nl gebouwd. Wolter de Haan snapt precies wat nodig is om een mooie website/ webshop te maken.Mijn volgende website laat ik zeker weer door WJwebdesign maken!

by zorgLegal on wjwebdesign
Bouw website

WJwebdesign is een buitengewoon professionele organisatie die de website www.zorglegal.nl heeft gebouwd. Wolter de Haan is een vakman die goed luistert naar de klantvraag en overal een oplossing voor heeft. Ik beveel WJwebdesign bij iedereen aan!

by Bert Krikke - 4THECITY on wjwebdesign
herontwikkeling website

WJ Webdesign heeft mijn website herontwikkeld. Onderdeel hiervan was om de website gebruiksvriendelijker te maken, interactiever en geïntegreerd met andere media die 4THECITY hanteert.
Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Het is een eenvoudig te navigeren, mooie en heldere website geworden waarop alle onderdeel goed vindbaar zijn. Zowel de kwaliteit als de servicegerichtheid van WJ is een compliment waard!

by Picturing Wildlife on wjwebdesign

wjwebdesign heeft een logo voor mijn website ontwerpen. Ze voelden mijn wensen perfect aan en dat leverde een prachtig ontwerp op. Voor de rest: goede communicatie, betaalbaar en professioneel. Van harte aangeraden!

by WFH on wjwebdesign

Snelle, accurate en betaalbare service. Buitengewoon tevreden over het werk van Wolter. Een aanrader. Optiondaytrading.nl!

by Anonymous on wjwebdesign

Dit ging snel en superprofessioneel. Wolter had snel door wat de bedoeling was en wat ik wel en niet mooi vind. Tijdens het proces heeft hij mij goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en mogelijkheden. Berichten werden snel beantwoord en de kleine aanpassingen die nodig waren na de eerste oplevering werden supersnel verwerkt. De communicatie verliep ook perfect. Ik zou wjwebdesign zeker aanbevelen!

by Barro Luitjes on wjwebdesign

Eigenaar Wolter de Haan heeft voor onze organisatie VvE Beheer Groep een website gebouwd en onderhoudt deze tot de dag van vandaag. Ik heb Wolter leren kennen als een zeer kundig persoon, die altijd klaar voor je staat en werkelijk voor elk probleem een oplossing weet te vinden. Ook al is hij geen medewerker van onze organisatie, hij is van significante meerwaarde voor ons bedrijf gebleken. Ik raad WJ Webdesign van harte aan!

by G.J. Stempher on wjwebdesign

Om mijn website te vernieuwen heb ik wjwebdesign gevraagd wat de mogelijkheden hiertoe waren. Wolter de Haan heeft daarbij uitstekend werk verricht door mijn Blog's een prominenter plaats op de site te laten plaatsnemen en deze te integreren met de bestaande site tot een fraai uitgevoerd geheel. Wolter heeft kennis van zaken, is professioneel en werkt accuraat en snel. Voor ieder die een professioneel mooi uitgevoerde website wil laten maken, kan ik wjwebdesign van harte aanbevelen!
G.J. Stempher
Stempher Consulting

by Wim Hijman on wjwebdesign

De bestaande website van de Rotary club op Bali Lovina is door Wolter de Haan omgezet naar Wordpress en tevens voorzien van een moderne opmaak. Alles is vlot en netjes verlopen. Het contact met Wolter was aangenaam en op e-mail berichten werd snel gereageerd. Kortom een aanrader als u uw website wilt aanpassen.

by Matthias Mostert on wjwebdesign

Wolter luistert goed naar je wensen en weet deze goed te vertalen naar je website ontwerp. Hij herschrijft je teksten zo nodig en heeft ook nog eigen inbreng, die bij mij goed in de smaak zijn gevallen. Een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Mocht ik ooit nog een website nodig hebben, zal ik zeer zeker naar Wolter terug gaan.

by Caroliene Vietje on wjwebdesign

Ik ben in mei begonnen met mijn eigen schoonheidssalon.
En in contact gekomen met wjwebdesing om mij te helpen met het bouwen van mijn website, visitekaartjes en logo-/huisstijl ontwerp.
Ik ben zeer tevreden over hun service en advies.
En krijg veel positieve reacties op mijn eigen website.

by Edwin Westerhuis on wjwebdesign

Ik heb afgelopen weken mijn webshop laten maken door W. De Haan. Hij haakte hier zeer snel en professioneel op in. Het resultaat mag er wezen al zeg ik het zelf! Kortom snel,professioneel,makkelijk te onderhouden site
www.treefood.nl

by Adriaan Hover on wjwebdesign

Ik heb mijn website door wjwebdesign.nl laten overzetten naar Wordpress. Tevens is mijn site in de Google zoekresultaten verbeterd. Ik sta nu zelfs op nummer 1 met de relevante zoekwoorden en dat al na een week. Ik ben heel erg tevreden. Snelle en professionele service voor een zeer redelijke prijs.
A. Hover

by Aardappel on wjwebdesign

Bij de start van mijn onderneming in 2005 behoorde uiteraard een website met tekst. We leven nu 2013 en het werd de hoogste tijd om deze te laten bijwerken door iemand die bijvoorbeeld verstand heeft van SEO. Wjwebdesign heeft datgene gedaan wat er van hem werd verwacht: 'Fingerspitzengefuhl' voor wat een klant wil, en dit vertalen naar concrete oplossingen en adviezen.

Scoperta

by Anonymous on wjwebdesign

Het is zo plezierig om te weten dat er bedrijven in de wereld zijn die snel kunnen schakelen en top service aanbieden!!! Duizendmaal dank.Hendrix Kitoko

Link and Connect

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»