Dit zeggen onze klanten over ons

Wij kunnen wel zeggen dat we mooie websites maken, maar je vertrouwt waarschijnlijk meer op de referenties van anderen. Lees hier wat onze klanten over ons zeggen. Heb je zelf door ons een website laten maken? Dan nodigen we je van harte uit om ook een review achter te laten!

reviews wjwebdesign
wjwebdesign
4.9
Gebaseerd op 58 recensies
powered by Google
Rijschool Haarlemmermeer
Rijschool Haarlemmermeer
10:46 19 Oct 21
Onlangs heeft Wolter mijn website helemaal vernieuwd. Mijn wensen pakte ze gelijk op en het is in 1x precies geworden... zoals ik had gehoopt. En dan ook nog erg snel geregeld allemaal. Heel bij mee!lees meer
Tessa Goossens
Tessa Goossens
17:59 22 Jul 21
Ontzettend blij met mijn website. Van te voren duidelijk overleg over verwachtingen en wensen. Die waren bij mij ook... nog wat vaag, maar Wolter heeft goed geluisterd naar wat ik zocht. En dus een mooie website gemaakt. Ik zou hem zeker aanraden!lees meer
Laura Nijman
Laura Nijman
12:13 29 Jun 21
Bedankt voor de fijne site. De samenwerking was top, snelle reacties en aanpassingen aan het concept. Ik zou dit... bedrijf zeker aanraden als je een website wilt laten bouwen voor een goede prijs!lees meer
Saskia Janssen
Saskia Janssen
14:01 23 Jun 21
Wij zijn heel blij met onze website! Vanaf het begin voelde het goed om met Wolter van WJ Webdesign samen te werken.... Wolter voelde mooi aan wat wel en niet bij ons paste, hij kwam zijn afspraken na, hij dacht mee en maakte in korte tijd de professionele, overzichtelijke en toch speelse site die wij wilden. Mahalo! Natasja en Saskialees meer
Marielle van Es
Marielle van Es
12:26 30 Apr 21
Ik ben heel erg blij met de website die Wolter voor mij gebouwd heeft! Ik heb minder goede ervaringen met... websitebouwer, maar dit was echt top! Dank je wellees meer
Inge
Inge
09:54 17 Feb 21
Ik ben heel erg tevreden over de website die Wolter voor mijn bedrijfje heeft gemaakt. In slechts een week (en dat had... zelfs korter gekund als ik zelf eerder preciezer wist wat ik wilde) heeft hij een mooie site gebouwd, precies volgens mijn wensen. Hij denkt goed mee, is goed bereikbaar en reageert snel. Daarbij is de prijs ook heel redelijk, zeker gezien de snelle service. Dus ik raad wjwebdesign absoluut aan!lees meer
Volgende beoordelingen
Lees MEER reviews op Google
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

wjwebdesign
Average rating:  
 23 reviews
 by Anita Bruinewoud on wjwebdesign
Erg blij met het resultaat

Wolter heeft goed naar mij geluisterd en oor en oog gehad voor de uitstraling die ik wilde bereiken met mijn website. Ik ben blij met het eindresultaat en het was in een paar mailtjes gepiept. Een echte aanrader.

 by Herman van Loon on wjwebdesign
Keurige website voor een goede prijs

Ik ben zeer tevreden met de verbouw van mijn verouderde website. Ik had voor ogen hoe ik het wilde hebben en Wolter heeft dat tot in perfectie uitgevoerd, voor een zeer betaalbare prijs. Mijn dank is groot, ik kan wjwebdesign.nl alleen maar aanraden!

 by Ramon Hoebee on wjwebdesign
fijne samenwerking

Coen heeft me goed geholpen om een nieuwe website voor mijn Mexicaanse restaurant op te zetten. Een erg fijne samenwerking en voor de prijs kan ik het alleen maar aanraden. Persoonlijk contact, professionele service en een website die het uitstekend doet: dank!

 by Esmee van Laren on wjwebdesign
erg blij met de nieuwe website!

Wolter, ik kon op Google geen review voor je achterlaten dus ik doe het even zo. Ik ben super blij met de website die je voor mijn praktijk hebt gemaakt. Ik vond de communicatie erg prettig gaan en ben blij dat je mee hebt gedacht over de inhoud: daardoor is het topsite geworden! Dank! Esmee

 by Ramon Verhaegh on wjwebdesign

Wjwebdesign heeft voor ons een nieuwe website voor onze stomerij gemaakt. We zijn erg tevreden over zowel de prijs als de kwaliteit en kunnen wjwebdesign aanbevelen wanneer u een website wilt laten maken!

 by Peter on wjwebdesign
Bouw Webshop

WJwebdesign heeft uitstekend mijn webshop www.classicvwspotter.nl gebouwd. Wolter de Haan snapt precies wat nodig is om een mooie website/ webshop te maken.Mijn volgende website laat ik zeker weer door WJwebdesign maken!

 by zorgLegal on wjwebdesign
Bouw website

WJwebdesign is een buitengewoon professionele organisatie die de website www.zorglegal.nl heeft gebouwd. Wolter de Haan is een vakman die goed luistert naar de klantvraag en overal een oplossing voor heeft. Ik beveel WJwebdesign bij iedereen aan!

 by Bert Krikke - 4THECITY on wjwebdesign
herontwikkeling website

WJ Webdesign heeft mijn website herontwikkeld. Onderdeel hiervan was om de website gebruiksvriendelijker te maken, interactiever en geïntegreerd met andere media die 4THECITY hanteert.
Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Het is een eenvoudig te navigeren, mooie en heldere website geworden waarop alle onderdeel goed vindbaar zijn. Zowel de kwaliteit als de servicegerichtheid van WJ is een compliment waard!

 by Picturing Wildlife on wjwebdesign

wjwebdesign heeft een logo voor mijn website ontwerpen. Ze voelden mijn wensen perfect aan en dat leverde een prachtig ontwerp op. Voor de rest: goede communicatie, betaalbaar en professioneel. Van harte aangeraden!

 by WFH on wjwebdesign

Snelle, accurate en betaalbare service. Buitengewoon tevreden over het werk van Wolter. Een aanrader. Optiondaytrading.nl!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Kennismaken?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Benieuwd naar onze gunstige tarieven? De gemiddelde levertijd van een website bedraagt slechts 1 week!

Contact