Dit zeggen onze klanten over ons

Wij kunnen wel zeggen dat we mooie websites maken, maar je vertrouwt waarschijnlijk meer op de referenties van anderen. Lees hier wat onze klanten over ons zeggen. Heb je zelf door ons een website laten maken? Dan nodigen we je van harte uit om ook een review achter te laten!

Lees onze reviews op Google
Voeg je review toe
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleren

Voeg je review toe

wjwebdesign
Gemiddelde score:  
 21 reviews
by Ramon Hoebee on wjwebdesign
fijne samenwerking

Coen heeft me goed geholpen om een nieuwe website voor mijn Mexicaanse restaurant op te zetten. Een erg fijne samenwerking en voor de prijs kan ik het alleen maar aanraden. Persoonlijk contact, professionele service en een website die het uitstekend doet: dank!

by Esmee van Laren on wjwebdesign
erg blij met de nieuwe website!

Wolter, ik kon op Google geen review voor je achterlaten dus ik doe het even zo. Ik ben super blij met de website die je voor mijn praktijk hebt gemaakt. Ik vond de communicatie erg prettig gaan en ben blij dat je mee hebt gedacht over de inhoud: daardoor is het topsite geworden! Dank! Esmee

by Ramon Verhaegh on wjwebdesign

Wjwebdesign heeft voor ons een nieuwe website voor onze stomerij gemaakt. We zijn erg tevreden over zowel de prijs als de kwaliteit en kunnen wjwebdesign aanbevelen wanneer u een website wilt laten maken!

by Peter on wjwebdesign
Bouw Webshop

WJwebdesign heeft uitstekend mijn webshop www.classicvwspotter.nl gebouwd. Wolter de Haan snapt precies wat nodig is om een mooie website/ webshop te maken.Mijn volgende website laat ik zeker weer door WJwebdesign maken!