Mobiele sites

Bij ons kun je professioneel en snel een mobiele website laten maken. Wij bouwen websites op maat die er goed uitzien op een pc, mobiele telefoon of tablet. Veel websites zijn anno 2021 niet geschikt voor mobiele apparaten en zijn voor gebruikers lastig te bekijken. En dat terwijl bijna 80% van al het internetverkeer afkomstig is van een telefoon of tablet! Zorg er dus voor dat je beschikt over een responsieve website die er op laptops, pc’s, telefoons en tablets goed uitziet.

Hoe werkt het?

Wil je een website die geschikt is voor mobiele apparaten? Wij bouwen ze in responsive templates. Dit zijn sjablonen die herkennen met welk apparaat je de website bekijkt en daar de indeling op aanpassen. We kunnen je adviseren bij de keuze van het sjabloon. Ze zijn volledig naar jouw wens en huisstijl aan te passen.

mobiele website laten maken

Meer weten?

Neem contact met ons op en laat ons weten dat je op zoek bent naar een mobiele website. We kunnen eventueel ook je bestaande website omzetten naar een mobiele variant. Onze tarieven zijn hetzelfde voor mobiele websites. Het kost je dus niets extra!

Kennismaken?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Benieuwd naar onze gunstige tarieven? De gemiddelde levertijd van een website bedraagt slechts 1 week!

Aanvragen

Professionele mobiele websites

Wij bouwen websites die geschikt zijn voor je mobiele telefoon en tablet!
Aanvragen